Ionel Arsene lovește din nou în cetățenii acestui județ. Din cauza incompetenței crase de care dă dovadă, au de suferit peste 100.000 de nemțeni. Compania ApaServ (aflată în subordinea CJ Neamț) a sistat alimentarea cu apă, iar din această cauză au fost închise mai multe unități de învățământ, pentru a se evita riscul de îmbolnăvire al copiilor noștri.

Este strigător la cer, ca în plină perioadă pandemică, să fie sistată apa, un element vital pentru a ne apăra de infectarea cu noul coronavirus.

Cum este posibil așa ceva? Deși pe perioada campaniei electorale se lăuda că va rezolva problema companiei ApaServ, acum tace – că doar s-a văzut cu ”voturile în saci”, și este total nepăsător de viața nemțenilor.

Așa cum am spus pe perioada campaniei electorale, Ionel Arsene se face vinovat de faptul că nu a atras fonduri europene pentru modernizarea sistemului de alimentare cu apă. Mai mult chiar, societatea ApaServ are unul dintre cele mai mari prețuri din țară pentru metrul cub de apă, dar oferă servicii de o calitate inferioară.

De asemenea, reamintesc ce spunea ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș, prezent la Neamț, despre ApaServ:

”Am avut o discuție cu operatorul de apă canalizare din județul Neamț pe marginea stadiului proiectului de apă-canalizare pe care îl are în pregătire în momentul de față. Este un proiect de o importanță deosebită pentru județul Neamț de care vor beneficia aproximativ 325.000 de nemțeni și are o valoare de peste 250 milioane de euro. Proiect care din păcate este întârziat și este la stadiul la care se derulează procedura de licitație publică pentru selectarea consultantului. Pentru județul Neamț nu este de bun augur pentru că sunt foarte mulți operatori de apă – canalizare în România care asigură aceste servicii publice, care se află deja în stadiul de implementare, față de situația de la nivelul județului dumneavoastră unde sunteți încă în procedură pentru selectarea consultantului”.

Nu vom lăsa lucrurile așa. Consilieri județeni liberali vor sancționa nepăsarea lui Ionel Arsene pentru că nemțenii au dreptul la apă și la condiții bune de trai.

S-ar putea să-ți placă și:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.