Mugur Cozmanciuc (PNL) și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, şi-a depus, marţi, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Odată cu această candidatură a fost depus şi dosarul cu candidaturile pentru mandatele de consilier judeţean.

La eveniment a fost prezent şi deputatul Laurenţiu Leoreanu, vicepreşedinte PNL, care a declarat că echipa propusă de liberali este “redutabilă, profesionistă şi morală”.

“Echipa PNL va demonstra acest lucru pentru că va câştiga pentru toţi cetăţenii judeţului Neamţ, o echipă care se va implica în dezvoltarea judeţului Neamţ”, a afirmat Leoreanu.

Deputatul PNL Eugen Ţapu-Nazare a subliniat că alegătorii cu care a stat de vorbă şi-au exprimat dorinţa de a schimba actuala conducere a CJ Neamţ, în prezent de la PSD.

“Oamenii spun că s-au săturat de hoţie, de lipsă de discernământ, ca banii lor să fie cheltuiţi fără rost iar o mare parte dintre ei să se întoarcă în buzunarele lui Arsene şi acoliţilor lui din PSD. Asta este realitatea necosmetizată. Este un judeţ stăpânit de un baron local, şcolit de Dragnea, căruia nu i-a păsat niciodată de oameni. Singurul lui scop este să rămână la putere pentru a semna sute de milioane de euro. Am mare încredere în echipa noastră, că Mugur Cozmanciuc va fi viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean”, a menţionat senatorul Eugen Ţapu-Nazare.

Mugur Cozmanciuc a mai declarat că va fi un preşedinte al Consiliului Judeţean pentru toţi nemţenii iar echipa PNL va oferi oamenilor “bunăstare şi respect”.

“Judeţul Neamţ este cu un potenţial extraordinar turistic, spiritual şi economic. Are nevoie de o conducere fermă, dar democratică, o conducere care să ajute fiecare cetăţean să aibă posibilitatea să vorbească şi să fie liber la el acasă şi în judeţul lui. Nemţenii au posibilitatea să îşi aleagă destinul şi viitorul pentru ca acest judeţ binecuvântat de Dumnezeu să fie un model de dezvoltare pentru Moldova. (…) Trebuie să dezvoltăm acest judeţ iar Piatra-Neamţ, Roman şi Târgu Neamţ trebuie să fie un triunghi de dezvoltare”, a subliniat Cozmanciuc.

Pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ va candida Andrei Carabelea.

Sursă apariție: Agerpres