Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ: „Drumul pentru o Românie Normală este în continuare cu Klaus Iohannis preşedinte!”

Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, aflat în exericiţiul funcţiei politice în mai multe organizaţii din judeţ, pune la punct elemente premilinarii ale campaniei Iohannis, pentru care PNL Neamţ este pregătit să o susţină în fiecare localitate, cartier, sat, stradă şi organizaţii pe secţii de votare

Drumul pentru o Românie Normală este în continuare cu Klaus Iohannis preşedinte! Preşedinte care, ca şi până acum, dar şi după alegeri, va întări valorile morale, istoria, cultura şi traditiile acestei națiuni”, a spus Cozmanciuc după întâlnirea de la Tazlău cu primarul Constantin Machedon şi Părintele Stareț Iosif Chiriac, unde a purtat un dialog despre România, despre judetul Neamţ .

Vizita lui Klaus Iohannis la Washington este în sine un mare succes diplomatic, iar faptul că a fost invitat de cel mai puternic om de pe planetă demonstrează că președintele României este singura personalitate care ne poate reprezenta cu brio în lume. Nu uitați că doi nemți au desăvârșit și dezvoltat România, Carol I și Ferdinand I, iar peste ani, un altul, Klaus Iohannis, a menținut-o în structurile euro-atlantice, a stabilizat-o pe plan extern și a făcut-o respectată în lume”, declară profesorul Vasile Năstăselu pentru atacul.ro.

În debutul de turneu pro-Iohannis, preşedintele PNL a mers în mai multe localităţi din Neamţ, printre care Roznov, Boteşti, Tămăşeni, s-a întâlnit, în acelaşi scop al organizării viitoarei campanii electorale cu organizaţiile de femei şi de seniori.

Un eveniment istoric pentru România, ca cea de a doua vizită a preşedintelui Klaus Iohannis la Casa Albă, întâlnirea cu Donald Trump a fost apreciat în discuţiile cu cei prezenţi.

„#PNLNeamt– am o super echipă!”, a spus Cozmanciuc. Liderul PNL a adăugat:

Din păcate, regiunea Moldovei rămâne una în care puterea de cumpărare a cetăţenilor este foarte mică. Asta ne arată cifrele. Insa noi nu ne multumim doar cu simpla constatare. Ne gandim si la solutii. Impreuna cu colegii de la PNL Neamt am discutat ieri despre necesitatea corectarii unor stari de fapt, care treneaza. Unul din obiective noastre principale este si cresterea puterii de cumparare, prin dezvoltarea regiunii si a judetului Neamt. Cum putem face asta? Nu inventam “apa calda”, dar solutiile se bazeaza pe principii liberale: atragerea si dezvoltarea investitiilor, dezvoltarea infrastructurii pentru ca regiunea sa devina atractiva pentru investitii. Toate acestea dublate de administratii liberale, care s-au dovedit a fi de succes in implementarea proiectelor de dezvoltare si imbunatatire a nivelului de trai. Da, se poate! Cu munca si dedicare!”.

Sursă apariție: Ziarul Ceahlăul